Villányi Cabernet Franc Selection 2007

Szüretelve: 2007 … ….

„Selection”,de esetünkben mondhatjuk akár úgy is, hogy egy száraz, „késői szüretelésű” vörösbor kerül most a poharunkba… Lehet ezt nyugodtan állítani annak okán, hogy a készítéséhez felhasznált szőlőt 2007. november 27.-én szüretelte Iványi Zsófia. Színe közepes intenzitású bíborvörös. Illatában a frissiben feldolgozott szőlő pazar aromái köszönnek vissza, vadmálna és áfonya ölelésében. Kóstolva száraz, telt, koncentrált, teste izmos, szinte vibrál minden egyes korty. Rendkívül kiegyensúlyozott, harmonikus, életteli bor.

Ünnepi alkalmak nagyszerű kísérője ez kétségtelen, de abban is biztos vagyok, hogy e bor felbontása, „maga az alkalom”!

Fogyasztás előtt javasolt dekantálni.

http://www.pincearon.hu/products/ivanyi-zsofia-villanyi-cabernet-franc-selection-2007

 

2 Responses to Villányi Cabernet Franc Selection 2007

  1. Vargyasi Ákos és Kocsis Ádám szerint:

    Kedves Zsófi! Nemrég bontottunk meg egy palackkal a 2007-es cabernet-ből és gondoltuk megosztjuk a érzékelteket Veled én mint egri és Ádám, mint győri. Kicsit hagyom szellőzni, majd az elfogyasztás után írok még egyet.

  2. Vargyasi Ákos és Kocsis Ádám szerint:

    Szia, sajnos elfogyott. Beszélgetős borként fogyasztottuk, hozza mindazt, ami a bor leírásában szerepel. Egyszóval remekmű volt számunkra ebben a kategóriában. Nem győzzük köszönni a szűretlen! nedűt, de bosszúból (mert nincs már sem a Tiédből, sem másból) folytatjuk a Demeter Csabáéval, ami szintén Franc. Ha Pécsett járok vagy járunk, mindenképp meglátogatunk! Még egyszer szeretnénk megköszönni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.